Werken bij MPM

Financial Accountant (Delft)

Over MPM:

MPM International Oil Company is een ambitieuze en sterk groeiende internationaal werkende onderneming in ‘high tech’ oliën en vloeistoffen.
Onze klanten zijn vooral in de automotive commercial after market.

De MPM is uniek en levert aan de groothandel en het merkvrije autobedrijf. Niet voor niets is MPM in Europa het snelst groeiende onafhankelijke merk.

Wij werken vanuit Delft, met een geschiedenis van 25 jaar onafgebroken groei.
MPM is in 2018 overgenomen door het Amerikaanse bedrijf LKQ Corporation, (www.lkqcorp.com) de wereldmarktleider in de (groot)handel en distributie van onderdelen in de automotive after market.
Bij MPM werken op dit moment ruim 55 collega’s. MPM heeft productie locaties in Nederland en Belgie, midden in het centrum van Europa van energie research en processing.

MPM groeit en zal de komende jaren zeer sterk verder groeien door expansie in het buitenland via onze LKQ zusterbedrijven in bijvoorbeeld Duitsland, UK, Oost Europa, Italië en Scandinavië.

Finance & Control zorgt voor de financiële vastlegging, analyse en rapportage van de MPM bedrijfsvoering. MPM voert een zelfstandige administratie in SAP Business One en rapporteert aan verschillende stakeholders zowel binnen MPM als binnen de Corporate LKQ. Het team van Finance & Control bestaat ook uit ICT en HR administratie.
De groei van ons bedrijf en de eisen van het zijn van een onderdeel van een USA beursfonds leidt tot de groei van ons team met een ervaren Financial Accountant.

MPM zoekt een ervaren Financial Accountant:

 • Ervaring in vergelijkbare functie of enkele jaren bij een administratie en accountants praktijk
 • Breed geïnteresseerd en inzetbaar op gebied van administratie en rapportage zoals grootboek, rapportage, cash flow, salaris, fiscaliteit, interne en externe audits
 • Gewend aan het werken met deadlines
 • Actieve persoon, enthousiast en onderzoekend
 • Nuchter, zelfstandig, nauwkeurig en kritisch
 • Integer en betrouwbaar

MPM is een modern, flexibel bedrijf met korte lijnen en een informele cultuur. De sfeer is gericht op resultaat en ondernemerschap. We kennen uitstekende (nieuwe) voorzieningen voor ons personeel, prima arbeidsvoorwaarden en groeikansen binnen MPM of LKQ.
Houd jij van verantwoordelijkheid, professionaliteit, leren, aanpakken en kansen op doorgroei? Dan is dit misschien de job voor jou!

Functie-eisen:

 • Zeer ervaren MBO + of HBO werk- en denk niveau (HEAO BE/AC, SPD)
 • Bekend en vaardig met Excel, Power point en andere Windows programmatuur
 • Ervaring met moderne geautomatiseerde financiële administratie en reporting tools
 • Beheersing van het Nederlands en Engels
 • Ervaring binnen een groter concern
 • Kennis van SAP (B1) en Jedox is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Makkelijk bereikbaar met auto en OV.

Reageren?:

Stuur uw CV en begeleidende toelichting aan:
HR Consultant
jbrus@mpmoil.nl

Voor aanvullende informatie over deze functie neem contact op met:
Ron Schalkwijk
Manager Finance & Control
rschalkwijk@mpmoil.nl of 015 2514030

Sluiten