ERA, MPM en Optimal zijn trots op behaalde top 15 plaats door Dakar Team Spierings! 

Het is team Spierings voor de vijfde keer op rij gelukt om de Dakar Rally tot een goed einde te brengen. Paul deed dit drie keer op de motor en nu voor de tweede keer samen met Jan Pieter van der Stelt in een buggy. De Rally verliep erg goed voor het team, met als resultaat een welverdiende 14e plaats in de buggy/SSV klasse.

Team Spierings had moeilijke momenten in de eerste dagen van de Rally vanwege de hevig regen. Dit was iets wat zij niet hadden verwacht midden in de woestijn. Desalniettemin lukt het Team Spierings om telkens rond de top 20 te eindigen. Met de waardevolle ervaring van vorig jaar wist Paul Spierings dat hij nog veel beter kon presteren. Met dank aan de producten van ERA, MPM en Optimal bleef de buggy gedurende de rally topfit.

Na de rustdag wist Paul steeds beter de controle te krijgen over de buggy. In etappe 8 finishte Paul 8ste en in etappe 9 behaalde hij weer een top 10 plaats met minder dan 5 minuten verschil met de koploper. Doordat  Jan Pieter van der Stelt erg goed aan het navigeren was zorgde dit voor een voortdurende verbetering in het algemeen klassement. In de allerlaatste etappe nam het team geen risico’s en wisten ze op een 9e plaats binnen te komen. Dit resulteerde in een prachtige eindklassering op de 14e plaats.

Tevens eindigde Team Spierings in het algemeen klassement als best geklasseerde Nederlander, een geweldig resultaat! MPM, ERA en Optimal zijn super trots op Team Spierings en feliciteren het team met deze topprestatie!

Dakar Rally MPM Sports

MPM Sports

Sluiten