Coronel Dakar Team met twee auto’s in Dakar Rally 2023

Binnenkort start weer het Dakar avontuur voor het Coronel Dakar Team. Na een intensieve voorbereiding zijn Tim en Tom Coronel weer helemaal klaar voor Dakar 2023. De 'Desert Lion', waarmee de twee Nederlandse broers op 31 december vertrekken naar de Dakar Rally, wordt vanuit Huizen naar het Circuit Paul Ricard in Le Castellet in Zuid-Frankrijk gereden, vanwaar het vervoerd zal worden.

Deze keer zijn ze echter niet alleen, want het Coronel Dakar Team brengt voor de editie 2023 een tweede auto aan de start voor coureur Michel Kremer en navigator Thomas de Bois. Beide auto's zijn uitgerust met de beste MPM vloeistoffen om deel te nemen aan de zwaarste race ter wereld.

Tevens zijn er aan beide auto's veel verbeteringen aangebracht. "We denken altijd na over wat we kunnen veranderen en verbeteren. Het is een continu proces, maar het is ook best gaaf", zegt Tim Coronel. “De rally van dit jaar heeft al laten zien dat de auto een goede basis en veel potentie heeft. We stonden 16e overall, maar een rugblessure dwong ons te stoppen. Ik heb hier jaren hard aan gewerkt, maar mijn dokter zegt dat ik weer nieuw ben en beter dan ooit, dus ik ben benieuwd!"

MPM wenst het gehele Coronel Dakar Team veel succes toe en zal het Dakar avontuur van dichtbij volgen.

Dakar Rally MPM Sports

MPM Sports

Sluiten