Eerste plaats voor het MPM Traxx Racing Team

Assen (Nederland) – in het weekend van 29-31 oktober vonden de Supercar Madness finaleraces in Assen plaats. Het MPM Traxx Racing Team behaalde deze finalerace een fantastische eerste plaats. Een mooie podiumplaats met dank aan de coureurs en het gehele team.

Op vrijdagochtend kon het Traxx Racing team tijdens de kwalificaties een eerste plaats vasthouden totdat zij in de allerlaatste ronde werden ingehaald door Zilhouette team De Jong-Hoekstra.

De zaterdag race verliep op regenbanden. Bart had een uitstekende start waarbij een tijdlang gestreden werd voor de eerste plaats. Na 25 minuten werd de Peugeot van achteren aangetikt door een andere coureur, waarna een spin volgde en we de strijd opnieuw moesten beginnen. Een 4e plaats was het best haalbare, dus net geen podiumplaats.

De zondag race, tweede race, op droogweer banden had meer succes. Ondanks dat het team alweer werd aangetikt en dit een spin tot gevolg had, eindigde Chris toch nog met een eerste plaats. Deze podiumplaats is allemaal te danken aan de coureurs en het MPM Traxx Racing Team.