Eerste week van het Dakar Rally Team Spierings

Paul Spierings en navigator Jan Pieter van der Stelt hebben de eerste week van de Dakar Rally achter de rug. Het was een week vol spanning en avontuur voor het team. De BuggyONE is geheel in topconditie, voorzien van ERA, Optimal en MPM producten.

Na drie edities op de motor, is dit de eerste keer dat Spierings met de buggy van start gaat. Het was een lastige etappe waarbij het team zand, stenen en moeilijke punten van navigeren voor de kiezen kregen. Team Spierings deed het erg goed in de tweede etappe en wisten als zeventiende te finishen. Daarnaast konden ze ook een goede positie neerzetten in de derde etappe. De BuggyONE rijdt fantastisch en er zijn geen problemen voorgekomen. Een topprestatie voor het team!

Op woensdag stond de vierde en langste etappe van de Dakar Rally op het programma. Het team sloeg zich hier goed doorheen en wist ondanks twee kleine tegenslagen een heel mooi resultaat neer te zetten. Daarnaast is team Spierings het tweede beste Nederlandse team in hun categorie SSV. In de vijfde etappe wist het team als 22ste te finishen, waarmee ze op een 21ste plaats in het klassement eindigden.

Tot slot was de zesde etappe van de Dakar Rally tot nu toe de succesvolste voor team Spierings. Het team wist als dertiende over de finish te komen en is hiermee in het klassement opgeklommen naar een negentiende plaats.

Dakar Rally MPM Racing MPM Sports

MPM Sports

Sluiten