MPM WILSport Racedays Team toont 2019 uitstraling na positieve test in Australië

MPM WILSport Racedays onthulde officieel hun 2019 uitstraling bij de conclusie van een zeer positieve tweedaagse test bij de iconische Phillip Island Circuit in Australië voor de openingsronde van het 2019 FIM Supersport World Championship gehouden op hetzelfde terrein van 22 tot 24 februari.

De ploeg was in prima vorm toen ze de opstelling van hun CBR 600 RR machines aanpasten. Hannes Soomer (#38) en Jaimie van Sikkelerus (#74) voltooiden 238 ronden van het 4.445 km lange circuit tussen hen! Beiden liepen snel rond en zijn allebei zeer omstreden om een aantal solide punten in de openingsrace van zondag!

Na de actie op het circuit maakten beide renners van de gelegenheid gebruik om aan de start en finish te poseren voor een reeks foto's die de nieuwe opvallende kleuren van de ploeg laten zien.

De actie op het circuit wordt hervat met Free Practice op zaterdag voor de officiële kwalificatie op zaterdag en de openingswedstrijd van 2019 op zondagmiddag.

Susie Bryce, Team Principal: "We zijn erg enthousiast om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen bij Philip Island met de lancering van het MPM WILSport Racedays team. Het is een genoegen om Jaimie van Sikkelerus, samen met zijn nieuwe crew chief Kor Veldmann, welkom te heten in de ploeg. Met Andrea Ballerini als hoofd van Hannes Soomer hebben we een sterke en ervaren technische structuur, die de verbeterde specificatie van onze 2019 Ten Kate Racing Products Honda CBR 600 RR zal aanvullen. Emanuele D'Artibale zal het team leiden als manager en brengt een unieke set van vaardigheden mee als een geprezen prestatiespecialist in ruiterpsychologie en fysieke voorbereiding. We willen WIL Sport nogmaals bedanken voor het feit dat we opnieuw een standvastige supporter zijn van Racedays en andere jonge renners in verschillende klassen. WIL Sport ondersteunt ook actief vele andere sporters in verschillende sporten over de hele wereld en biedt hen echte kansen om hun potentieel te bereiken. Tot slot zijn wij zeer verheugd MPM International Oils als hoofdsponsor te mogen verwelkomen in het team. MPM is een dynamisch en snelgroeiend oliebedrijf gevestigd in Nederland met een enorm scala aan producten voor de automobiel- en motorsector. De combinatie van talent, ervaring en enthousiaste supporters geeft ons het vertrouwen dat we onze doelstellingen voor Hannes en Jaimie kunnen bereiken en we kijken uit naar de openingsronde dit weekend."

Auteur
2019 FIM Supersport World Championship Hannes Soomer Jaimie van Sikkelerus MPM Racing MPM Sports MPM WILSport Racedays

MPM Sports

Social media

Sluiten